Financieel plan

Gewijzigd op Fri, 04 Nov 2022 om 10:56 AM

Stel snel en efficiënt een financieel plan op aan de hand van automatisch verwerkte hypotheses.

Aan de hand van jouw hypotheses voert de workflow automatisch nodige berekeningen uit.

Het resultaat is een volledige rapportering met een balans, een resultatenrekening en een projectie van de cashflow op maand-, kwartaal- en jaarbasis.

Prijs

• € 100 / dossier / jaar
  • Kan gearchiveerd worden indien dit voor een bepaald dossier niet meer nodig is

Voordelen

• Snelle verwerking
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk
  • Automatische berekeningen dus sneller en minder kans op fouten
  • Je kan de gebudgetteerde cijfers vergelijken met de reële cijfers
  • Je kan verschillende scenario’s met elkaar vergelijken

Hoe werkt het

• Je maakt het dossier voor de nieuw op te richten vennootschap aan in de Silverfin omgeving.
  • Je vult de  basishypotheses in voor de resultaten in de komende 2 tot 10 jaar.
  • Aan de hand van die gegevens berekent de workflow automatisch de exacte cijfers voor de vennootschap.
  • Die cijfers worden dan automatisch gerapporteerd in de balans, de resultatenrekening en de cashflow op maand-, kwartaal- en jaarbasis.
  • Nadien kan je de vooropgestelde cijfers automatisch vergelijken met de reële cijfers.

Video