EOL Afschrijvingstabel

Gewijzigd op Tue, 13 Sep 2022 om 11:52 AM

De afschrijvingstabel in één klik exporteren uit Exact Online en integreren in Silverfin

Prijs

€ 10 per dossier per jaar

Voordelen

• Geen copy-paste meer
  • Tijd uitsparen

Hoe werkt het

Activeren integratie

Een admin van het kantoor kan de integratie activeren door naar https://app.fintrax.io te gaan en op de activeerknop te klikken

Zorg ervoor dat je zeker met de juiste persoon in de juiste omgeving bent ingelogd.

Gebruik van de integratie

Eenmaal geactiveerd, kan je bij de vaste activa template van Silverfin een nieuwe knop “Haal data uit EOL” vinden in het actiesmenu.

Log met de juiste gebruiker in via Exact online

De synchronisatie begint automatisch te lopen

Wanneer de synchronisatie voltooid is krijg je een bericht in je inbox op Silverfin

Heb je nog vragen of loopt er iets niet zoals verwacht. Contacteer ons dan via  support@fintrax.io

Koppelingen met Silverfin

Van Exact online naar Silverfin

• Afschrijvingstabel

Gegevens vloeien automatisch door naar:

• Vaste activa
  • Jaarrekening