EOL Afschrijvingstabel

Gewijzigd op Wed, 08 Mar 2023 om 12:27 PM

De afschrijvingstabel in één klik exporteren uit Exact Online en

integreren in Silverfin

Voordelen

• Geen copy-paste werk meer
  • Manuele taken geautomatiseerd
  • Koppelingen met Silverfin, van Exact Online naar Silverfin:
    • Afschrijvingstabel
  • Gegevens vloeien automatisch door naar:

• Vaste activa
    • Jaarrekening

Vraag prijs via contact@fintrax.io

Demo

Hoe werkt het

Activeren integratie

Een admin van het kantoor kan de integratie activeren door naar https://app.fintrax.io te gaan en op de activeerknop te klikken

Zorg ervoor dat je zeker met de juiste persoon in de juiste omgeving bent ingelogd.

Gebruik van de integratie

Eenmaal geactiveerd, kan je bij de vaste activa template van Silverfin een nieuwe knop “Haal data uit EOL” vinden in het actiesmenu.

Log met de juiste gebruiker in via Exact online

De synchronisatie begint automatisch te lopen

Wanneer de synchronisatie voltooid is krijg je een bericht in je inbox op Silverfin

Heb je nog vragen of loopt er iets niet zoals verwacht. Contacteer ons dan via  support@fintrax.io